Samen ben je nooit alleen

Welkom
Welkom op de site van Side by Side, persoonlijke begeleiding. Deze site is, net als Side by Side zelf, nog in ontwikkeling. Op dit moment vind u hier slechts een korte beschrijving van wie ik ben en wat ik bied. Hopelijk staat binnenkort de echte site online, waar meer informatie te vinden zal zijn.

Wie ben ik?
Ik ben Sigrid Feenstra, geboren in 1981 te Groningen. Inmiddels woon ik alweer meer dan 17 jaar in Friesland. Ik heb de nodige tegenslagen in mijn leven meegemaakt, waardoor ik hard heb moeten werken om te zijn waar ik nu ben: Tevreden met mijn leven.

Maatwerk
Geruime tijd geleden heb ik besloten de vaardigheden die ik bij alle tegenslagen geleerd heb, te gaan gebruiken om anderen mensen te helpen. Om dat professioneel te kunnen doen volg ik momenteel de opleiding tot lifecoach, daarnaast volg ik regelmatig modules van de opleiding psychologie van de Open Universiteit. Dit samen zorgt voor een combinatie van ervaring, herkenning en technieken die uitermate geschikt is voor maatwerk.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?
U kunt bij mij terecht met allerlei problemen. Ervaringen in het verleden die nog een plekje moeten hebben, richting zoeken in het leven, een klankbord bij het maken van beslissingen, ondersteuning bij projecten, het is allemaal mogelijk.

Wat de begeleiding van Side by Side uniek maakt is niet alleen de persoonlijke aanpak, maar ook dat de gesprekken niet zittend in een stoel plaatsvinden. Ik neem u mee naar buiten, de natuur in, waar we al wandelend praten. In de natuur zijn brengt mensen terug naar hun basis, uit hun hoofd terug naar hun lichaam en hun gevoel. Daarnaast is loslaten makkelijker als je in beweging bent. Spanning krijgt niet de kans op te bouwen omdat je het er meteen weer uitloopt. Dit alles maakt wandelen in de natuur een heel geschikt hulpmiddel bij het oplossen van problemen.

Het gaat bij het wandelen niet om de fysieke prestatie. De afstand en het tempo zal altijd aan de mogelijkheden van de cliënt aangepast worden.

Kosten.
Omdat ik nog in de opstartfase zit en ook nog geen KVK-nummer heb, bied ik op dit moment in mijn vrije tijd begeleidingssessies aan tegen onkosten. Indien u hiervoor interesse heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Locatie.
Als werkterrein hanteer ik drie gebieden, te weten Dwingeloo, het Drents Friese Woud en rondom Drachten. Mocht uw locatie hier niet tussen staan en heeft u  toch interesse, kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Contact.
Ik ben te bereiken via de email sidebyside@ziggo.nl of telefonisch op 06-12825897.

Het kan zijn dat ik in een situatie ben waarin ik de telefoon niet kan aannemen, daarom staat de voicemail aan. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

 

Met vriendelijke groet,

Sigrid Feenstra.

 

No comments yet.

Geef een reactie